KÜTAHYA / DUMLUPINAR - Gazi İlkokulu

DEĞERLER EĞİTİMİ: HAYVAN SEVGİSİ

May

Sıfır Atık kampanyası dahilinde öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Reyhan SAKTAŞ yönetiminde okulda bulunan atık kutularını türlerine göre kullanıp,Atıkların geri dönüşümüne katkı sağlıyorlar.

May

Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Tuğba ÇELİK yönetiminde code.org sitesi üzerinden dijital kodlama etkinlikleri yaparak dijital okuryazarlık becerisi kazanıyorlar.

24 Kasım Başöğretmenin İzinde Öğretmene Saygı Öğretmenler Arası Dart Turnuvası

May

Okul Sporları Dart İl Birinciliği müsabakalarında Yıldız Erkek takımımız il şampiyonu, Yıldız Kız takımımız il 4.sü.

May

Milli kültür ögelerimizi tanıtmak amacıyla Yerli Malı Haftasında sergi düzenlendi. Sergimiz İlçe Kaymakamımız Sn. Büşra Güllü Özpınar ın teşrifleriyle açıldı.

May

Cumhuriyet in 100. Yılında gökyüzünde 100 uçurtma adlı uçurtma şenliği düzenlendi

May

100. Yaşın Kutlu Olsun Türkiye’miz, Nice Yüzyıllara Cumhuriyetimiz! Zaferin kazanıldığı topraklardan 100.yıla yakışır kutlama programımız

May

Cumhuriyet in 100.yılı için Cumhuriyetin aydınlık yüzleri video çalışması yapıldı.

May

Okul Sporları Yıldızlar Kız ve Erkek futsal takımlarımız il birinciliği müsabakalarında deneyim kazandı.

May

Yıldız Erkekler Dart okul takımımız ilimizi bölge müsabakalarında temsil etti.

May

Okulumuzda uygulanan Okul Sağlığı projesi kapsamında sağlıklı yaşam panoları oluşturuldu.