KÜTAHYA / DUMLUPINAR - Gazi İlkokulu

Haz

Yoğun geçen bir yılın ardından öğrenci öğretmen veli iletişimini güçlendirmek,okul aile işbirliğini canlı tutmak amacıyla sınıf piknikleri gerçekleştirildi.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılını oldukça güzel ve başarılı geçmesinin ardından tüm okul öğretmen ve öğrencilerimizle pasta kestik ve dönemimizi kutladık. İlçe Milli, Eğitim Müdürümüzün öğrencilerimize yapmış olduğu motivasyon ve değerlendirme konuşmasının sonrasında öğrencilerimizi hem pastalarını yediller hem de doyasıya eğlendiler.

Haz

Öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen bilim şenliğinde hem eğlendiler hem öğrendiler. Yakmayan alevler,devasa köpükler,buharlar,bükülen damacanalar oldukça dikkat çekiciydi. Şenlikte yer alan fosiller,mıknatıslar,mercekler,organlarla ilgili maketler hem eğitici hem de ilgi çekiciydi.

Haz

Her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformu olan Diyalekt,  okullarımız İngilizce Öğretmenleri tarafından velilerimize tanıtıldı.

Haz

Her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformu olan Diyalekt okulumuz İngilizce Öğretmenleri tarafından öğrencilerimize tanıtıldı.

Haz

Okulumuzda 'Kadına Şiddete Dur de'farkındalığını artırmak ve bilinç kazandırmak için Atatürk ve Kadın temalı turnuva düzenlendi. Turnuvada öğrencilerimiz farkındalık amaçlı hazırlamış oldukları afiş ve pankartları sergilediler. Kazanan takım kupayla ödüllendirildi.

Haz

Kütahya Trafik Şube Müdürlüğü tarafından öğretmenlerimize yönelik trafik eğitimi semineri gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzda Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik eğitimi verildi. Öğrencilerimiz çokça etkinliklerle hem öğrendiler hem eğlenceli vakit geçirdiler.

Haz

Derslerimizde matematik,teknoloji ve müziği bir araya geltirip,bol eğlenceli öğrenme ortamları oluşturuyoruz. Matematik seferberliğine eğlenceli etkinliklerle katılıyoruz.Konumuz örüntü,teknolojiyi kullandık,notalarla örüntü oluşturduk ve ortaya çıkardığımız müzikle dans ettik, disiplinlerarası eğlenceli bir ders ortamı yarattık.

Haz

Okulumuzda İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize yönelik 'Madde Bağımlılığı Semineri' düzenlendi.

Haz

Okulumuzda Toplum Sağlığı Merkezi tarafından öğrencilerimize teknoloji bağımlılığına yönelik seminer verildi.

Haz

"Oyun çocuğun en ciddi işidir." Akıl ve zeka oyunları turnuvalarımız gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz equilibrio,mangala,pentago,qbitz oyunlarıyla yarıştılar. Equilibrio ilçe 1.si Muhittin Efe İzmir, Mangala İlçe 1.si Gülsüm Sayın ve Qbitz ilçe 1.si Halime Nur Doğan' a madalyaları takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Kütahya akıl ve zeka oyunları turnuvasında,Reversi il 1.si olan Yunus Emre Işık, Qbitz il 3.sü Halime Nur Doğan,Equilibrio il 4.sü M.Efe İzmir,Küre il 4.sü Burak Işık ve ilçemizi temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe idare amirlerimiz ve ilçe halkının da katılımıyla tüm öğrencilerimizin gösteri ve çeşitli etkinlikleriyle bayram coşkusu ve şenliğinde kutlandı. Öğrencilerimiz güne özel, öğretmenlerinin rehberliğinde çeşitli yarışma ve gösterilere katıldılar. Tüm halkın da katıldığı şenlikte lokma dağıtımı yapıldı.

May

Bakanlığımızın seçkin dil uzmanları tarafından geliştirilen DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS, her yaş ve seviyedeki kullanıcıların İngilizce öğrenme süreçlerini eğlenceli bir şekilde kolaylaştırmak üzere tasarlanmış web ve mobil tabanlı bir yabancı dil öğrenme platformudur. Başlangıç seviyesinden ileri seviyelere kadar İngilizce öğrenimini ücretsiz bir şekilde sağlayan DİYALEKT ve DİYALEKT KIDS’e tüm vatandaşlarımız EBA ya da e-Devlet şifresiyle erişebilir.