KÜTAHYA / DUMLUPINAR - Gazi İlkokulu

Gazi İlkokulu

Turgut Özal Mh.İstasyon Cad. 19/1 Dumlupınar/KÜTAHYA
Vizyon
Gelişen Dünyaya uyum sağlamış, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlere bağlı, içinde yaşadığı çevreye olumlu katkıda bulunan kendini gerçeklerştirmiş bireyler yetiştiren bir okuluz.
Misyon
Çağın gereklerini yerine getiren, kendine bilimi rehber edinen, teknolojiyi bilinçli bir şekilde kullanan, sosyal duygusal yönden gelişmiş, bilişşel ve dil yönünden kendini yenileyen, ülkesinin ve milletinin kültürüne sahip çıkan, araştırmacı, sorgulayıcı, sorumlu, etkin, hak ve özgürlüklerinin bilincinde, kendini oluşturduğu toplumun bir parçası olarak kabullenmiş, öz bakımı yeterli, özsaygılı bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Ulaşım Problemi vardır. Ulaşım Şehirlerarası Otobüs ile Sağlanmaktadır. Sabahları Belediyenin Tek bir aracı kalkar ve akşamüstü geri döner.
Taşımalı eğitim Kapsamında
Yerleşim Yeri
Dumlupınar İlçesi Kütahya İline Bağlı. Nüfus 1300, Rakım 1222, Geçim Kaynağı Hayvancılık ve Tarım. İklim Yazları serin kışlar soğuk.
Kütahya İl Merkezine Uzaklık 81,4 km´dir.